24 Şubat 2020 Pazartesi

Vajinismus Tedavisi


Vajinismus Tedavisi


Vajinismus, bayanlarda görülen kasılma anlamına gelir. Vajinismus problemi yaşandığı zaman bayanlar cinsel ilişkiye girecekleri sırada vajina kısmında kasılma meydana gelir. Bazı bayanlarda ilişkiye girileceği esnada kasılma gerçekleşirken bazı bayanlarda ilişki esnasında kasılma gerçekleşir ve bu durumda bayanlarda cinsel ilişkiden soğuma gibi problemler meydana gelmektedir. Bu gibi sıkıntılar gözüktüğü zaman mutlaka uzman bir hekim tarafından muayene olmak gerekir.


Vajinismus probleminin elbette bir tedavisi vardır ve tedavi yöntemi hastanın durumuna göre farklılık gösterir. Vajinismus tedavileri arasında cinsel terapi ve ilaç tedavisi yer almaktadır. Cerrahi operasyon nadir olarak görülür. Cinsel terapinin etkili olmadığı durumlarda kişiye ilaç tedavisi başlatılır ve sonrasında doktor takibi eşliğinde kısa zamanda bu problem ortadan kalkmaktadır.

Vajinismus Tedavi Ücretleri


Vajinismus tedavi ücretleri hastaya uygulanacak tedavi şekline göre farklılık gösterir. Kesin fiyat bilgisi alabilmek için kaliteli bir hastanede görev yapan tecrübeli bir hekime randevu almak gerekir. İlk muayeneden sonra teşhis konulur ve tedavi şekli de ücret de belli olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder